Fordele ved at tage på campingferie

Du kan holde sommerferie i Danmark og i udlandet på mange forskellige måder, og én af måderne er camping. Hvis du har en campingvogn, kan du vælge at sætte den op på en plads i Danmark, eller du kan vælge at køre mod sydens sol med campingvognen godt pakket og spændt efter bilen. Der er rigtig mange danskere, der i dag nyder stor glæde af campingferier, og derfor kan det anbefales, at du også overvejer denne type ferie.

Du kan se på en campingvogn som et slags sommerhus, som du kan flytte lige derhen, hvor du ønsker. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du skal sætte fortelt op, sætte strøm til og pakke alle møbler frem, vil det tage lidt tid at få dig godt installeret på en dejlig campingplads, og derfor bør du vælge en plads, hvor du gerne vil ligge flere dage i træk. Til gengæld er der plads til masser hyggelige timer sammen, når først det hele er sat op.

Det kan være, at du synes, at det lyder besværligt og tidskrævende at sætte et fortelt op, hver gang du skal bruge campingvognen. Det er heller ikke nødvendigt med et fortelt, hvis du bare skal afsted på en weekendtur, men hvis du skal være afsted i flere dage, kan det altså være en god idé at sætte op. Mange campister opholder sig nemlig mere i forteltet end i vognen. Og når først du har prøvet at sætte forteltet op et par gange, så vil det være let og hurtigt klaret efterfølgende.

Når du har læsset campingvognen af, kan du bruge bilen til at blive transporteret rundt omkring og udforske området.

Se de mange fordele herunder

Der er altså mange fordele forbundet med at investere i en campingvogn, som du kan holde ferie i. Se bare her:

  • Den er let at stille op
  • Det kan være en billigere måde at holde ferie på
  • Du har stor fleksibilitet i forhold til, hvor du gerne vil hen
  • Du kan have en masse ting med, som kan være pakket ind i campingvognen

Ulemper ved en campingvogn:

  • Når du skal fra A til B, kan du ikke køre lige så hurtigt med campingvogn bagpå bilen, som hvis der ikke var en campingvogn. Derfor vil transporttiden altså blive længere
  • Det kan være dyrt at blive campingvognsejer, hvorfor du kan finde dine lånemuligheder på Consumerloans.dk