Fremragende fast ejendom værdier på PEI

Provinsen har rullende bakker og græsland minder om England og en i høj grad Dansk talende befolkning af britiske afstamning, selv om der er en lille franske befolkning samt. PEI er nok bedst kendt for sin berømte forfatter Lucy Maud Montgomery og hendes karakter Anne fra Grønnebakken og ubiquous hummer nadver.

PEI tilbyder fast ejendom værdier uovertruffen i Nordamerika. Havnefronten ejendom bugner og er prissat mest rimeligt, især da PEI blev kåret som en af de 10 bedste øer i verden. PEI kan prale med et væld af havnefronten ejendom så kysten er meget ujævne. Det er derfor muligt at købe PEI waterfront egenskaber enten direkte på havet, eller i mere beskyttede områder som mange tilstødende bugter, fjorde og floder.

Havnefronten ejendom på PEI i øjeblikket starter ved omkring $50.000 for et sommerhus parti, og der er mange waterfront udviklinger, der tilbyder masser af forskellige størrelser, så du kan bygge sommerbolig eller sommerhus af dine drømme. Alternativt kan du købe en eksisterende hjem på vand facade starter så lavt som $200.000.

Fast ejendom muligheder på PEI ender ikke der dog. Der er mange investeringsmuligheder for i udlejningsejendomme. Mange investorer købe sommerhuse, bruger dem til deres egen sommerferie og så leje dem til andre besøgende og på denne måde betaler det meste af mortage. Hvis du er interesseret i boliger en turist virksomhed du kan købe store arv i Summerside fra $300.000 og op. Disse konvertere til Bed & Breakfast eller hvis du vil hellere beskæftige sig i alle år leje de kan konverteres til lejligheder. Lille forret boliger i centrum start i $60s og mange kan producere en positiv pengestrøm. Husk, hvis du er uden for provinsen kan du få din ejendom professionelt forvaltet af en ejendomsmægler.

Hvis din interesse er i erhvervslivets investeringer er der mange industrielle parker herunder Slemon Park, en tidligere militær base med lufthavn og hotel. Slemon Park er hjemsted for retfærdighed Academy, Honeywell, Testori og Atlantic Turbine. Der er plads til din virksomhed her.

Uanset hvad dine fast ejendom mål de kan realiseres i PEI. PEI er let tilgængeligt fra alle dele af verden med fly fra Toronto og Boston direkte til Charlottetown lufthavn med Air Canada og Westjet Delta. Fra andre punkter er der afgange til Halifax og nem tilslutning. Hvis du rejser i bil, er øen tilgængelig af Confederation Bridge, en 13 km spændvidde færdigt i 1997 eller med færge fra Caribou, Nova Scotia til Woods Island PEI.

Men du ankommer, bare kom og besøg vores ø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.