Sådan træner du derhjemme

Du har helt sikkert hørt, at det skaber en god balance mellem krop og sind at dyrke motion hver dag. Det er ikke sikkert, at du har tid, lyst eller råd til at være medlem i et stort fitnesscenter, men det behøver du heller ikke at være, for at træne dagligt. Du kan nemlig sagtens lave masser god træning derhjemme, og det er der flere fordele ved. Når du træner derhjemme, kan du se ud som du vil, du skal ikke bruge ekstra tid på transport, og du kan træne lige når det passer dig. Faktisk kan du træne imens du ser dit favoritprogram i fjernsynet, eller imens aftensmaden koger færdig.

Det har du brug for

Hvis du gerne vil træne effektivt derhjemme, kan det være en god idé, at du køber nogle redskaber. Du behøver ikke at investere i store maskiner, men hvis du har pladsen til det, vil det naturligvis være en fordel. For at opnå det bedste resultat med din hjemmetræning, bør du i øvrigt købe følgende redskaber:

  • En træningsmåtte
  • Håndvægte der passer til din styrke
  • Et sjippetov
  • En vægtstang


Hvis du har disse fire ting, kan du lave rigtig mange forskellige øvelser, som vil være gode for din krop.

Som tidligere nævnt kan det også være en god idé, at du investerer i en træningsmaskine. Det kan enten være en maskine til cardio som fx løbebånd, crosstrainer eller motionscykel, eller du kan vælge at lave plads til en styrketræningsmaskine. Det kan godt være en dyr udgift, men på den lange bane vil det være billigere for dig, i forhold til at være medlem af et offentligt motionscenter. Du har mulighed for at optage et sms lån via Voreslån.dk, så du kan få gang i hjemmetræningen allerede i dag.