Hvordan man kan arbejde effektivt med personalekonsulenter

“R-E-S-P-E-C-T / finde ud af, hvad det betyder for mig” er en linje, gjort berømt af Aretha Franklin, og at aftagerne har vedtaget som deres mantra. Dette er sandsynligvis fordi der er en kærlighed-had forhold mellem kandidater og personalekonsulenter. Specifikt, kandidater elsker hvad personalekonsulenter kan gøre for dem, men pÃ¥ samme tid, er ikke glad for den kendsgerning, at de har brug for deres tjenesteydelser.
Man kan næppe bebrejde kandidater, da gennem årene personalekonsulenter har været stemplet som ufølsom, penge-sultne gribbe, der har deres øjne kun på bundlinjen. Om der er et gran af sandhed til at tro eller ej, kan ikke jeg sige med sikkerhed. Men hvad jeg ved er at personalekonsulenter har været, og vil fortsat være, en levedygtig ressource for kandidater. Af denne grund, bør ikke personalekonsulenter være afskediget, men i stedet værdsat for den rolle, de spiller i karriere tjenesteydelsesindustri.
Mange personalekonsulenter tyder på, at jobsøgende ikke helt forstår, hvad en personalekonsulent funktion er i job søgning proces, og at dette er, hvor manglen respekt stammer. I et forsøg på at uddanne jobsøgende, er nedenfor nogle pointers, personalekonsulenter vil hver jobsøgende at vide.
Respektere hvad personalekonsulenter gøre. Selvom personalekonsulenter ikke virker for dig, vil de gode arbejde med dig. Med en ansættende virksomhed i tankerne, vil en personalekonsulent gøre anbefalinger om, hvordan du skal ændre dit CV, den måde du interview og/eller hvordan du klæder dig. Hvis dette er tilfældet, lytte til hans eller hendes råd. Recruiters har insider-oplysninger på de specifikationer, den ansættende virksomhed søger efter, og spor de yder, er baseret på denne viden.
Respektere hvad personalekonsulenter kan ikke gøre for dig. Den recruiter troskab er den ansættende organisation. Derfor, han eller hun vil bruge sin tid og ressourcer på scouting en kandidat, der passer til den ansættende organisation specifikationer, ikke på at finde dig et job. Det er derfor det er vigtigt at indse, at aftagerne er bare en kilde til at få interviews. Din job søgning plan bør omfatte andre metoder til at opnå beskæftigelse som netværk, besvare ønsker annoncer og reagerer på internettet udstationeringer.
Respektere samtalen med en personalekonsulent. Gem din krig historier til din lokale bartender. Når du kontakter personalekonsulenter, være diskriminerende om typen oplysninger, du giver. Et møde med en personalekonsulent er et interview. Tillad ikke uhøjtidelighed af samtalen til at overbevise dig ellers. Under et møde med en personalekonsulent vil de blive bedømt på dine resultater; derfor være professionel på alle tidspunkter.
Respektere en personalekonsulent tid. Når en personalekonsulent har anbefalet dig til en stilling, der betyder, at han eller hun har investeret tid i din karriere; Derfor respekterer deres tid, vende tilbage deres telefonopkald og give dem feedback på virksomheden efter en samtale. Personalekonsulenter er især interesseret i at vide din interesse niveau, dine tanker om intervieweren, gennemgang af interviewet proces, og det næste skridt, der er aftalt med dig og virksomheden.
Respektere en personalekonsulent omdømme. Personalekonsulenter er ikke bare ud til at fylde en jobordre. Deres troværdighed er afhængig af kaliber af kandidater de sender på interviews. Som et resultat, ser personalekonsulenter for kandidater, der ved hvad de vil, præsentere sig professionelt, og er ude på at vinde jobtilbud.
Når du arbejder med en personalekonsulent, er et partnerskab dannet; og for at forholdet skal blive en succes, skal der være en gensidig respekt mellem jer to. Personalekonsulenter vil arbejde med kandidater, der ønsker at arbejde med dem, ikke kandidater, der har svært ved at finde et job, og ønsker at blive reddet. Hvis du kan effektivt formidle til en personalekonsulent at du har en oprigtig interesse i at arbejde med ham eller hende, vil du finde dig selv igen behandlet med respekt.

1 thought on “Hvordan man kan arbejde effektivt med personalekonsulenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *