Kreditkort gældsreduktion – 3 Tips til at sænke kreditkort gæld

Kreditkort gæld kan reduceres gennem lavere priser eller forhandler for reduceret saldi. Med nedsat interesse, kan du betale den hovedforpligtede hurtigere med den samme månedlige betaling. Anden tilgangen er gældssanering, som fjerner en del af din gæld på bekostning af din kredit score.
1. Overfør saldi
Kreditkortselskaber tilbyder altid indledende tilbud, såsom 0% på overførsler. Normalt sådanne tilbud sidst i flere måneder, giver dig mulighed for at foretage betydelige betalinger på din hovedstol.
Hvis du har flere kreditkort, vælge at overføre kontoen med det mindste beløb. Afbetale kontoen, og derefter tage at kortets månedlige betaling og anvende den til din næste laveste balance. Snart vil du oprette en snebold effekt, hurtigt sænke din gæld. Sørg for at lukke pote konti til at hæve din kredit score og holde fra at tilføje til din gæld.
2. forhandle lavere priser
Kreditkortselskaber er også villige til lavere priser. Du kan prøve at gøre dette på egen hånd, men du vil have mere succes med en gæld management selskab. For et månedligt gebyr, vil de lavere satser med kreditkortselskaber og håndtere dine månedlige betalinger.
Gæld management planer kan påvirke dit kredit midlertidigt, hvis dine kreditorer rapport forsinket eller reduceret betalinger. Dette kan forhindre dig i at åbne nye konti for et år eller mere. Dog med sådanne planer kan du være ude af kortsigtet gæld i mindre end fem år med en meget bedre kredit score.
3. nøjes med reduktion i gæld
Gæld forhandling er det mest drastiske skridt til at sænke din kreditkort gæld, da det har langsigtet påvirker på dit kredit. En gæld forhandling selskab kan udligne nogle af din gæld med kreditorerne. Långivere vil derefter rapportere det reducerede beløb til kreditoplysningsbureauer, som vil holde den på din rekord for syv år. Gæld forhandling svarer til konkurs og kan forhindre dig i kvalifikationen til konventionelle kredit for et par år.
At reducere dit kreditkort gæld vil have langsigtede fordele for dig. Mindre kredit betyder bedre priser, når du vil ansøge om finansiering, især med et hjem eller bil køb. Uanset hvilken løsning du vælger, forskningsvirksomheder omhyggeligt og sammenligne deres tjenester og gebyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.